Välplanerad dag!!

idag ringde kl kl 9 och då knalla jag upp.ringde runt lite ang sponsring osv för final four. fick 2 JA av tre möjliga så jag tyckte jag gjorde ett bra jobb. sen gick jag ut och gick med cissi och lilla lilla felica som tydligen redan växt 6 cm och blivit 1 kg tyngre, en månad gammal.

nu sitter och och väntar på att darling ska komma hem. ja han tog bilen så han kunde åka hem för vi ska ju kolla på hus idag kl 15.känns spännande är här i degerfors.

mysigt va???


sen ska jag träna o sen direkt i9n till kga jag ska träffa hagström som jag inte gjort på hur länge som helst, så det ska bli toppen.

det värsta av allt är att jag inte ska sova inatt.nej för kl 04.00 ska jag åka till sthlm men min bror.ska bli skoj att göra nåt.

kan även meddela att jag fick det vinnande budet igår på en auktion på tradera. en LG Viewty Pink kommer hem till mig denna vecka.jag kommer längta hem från sthlm. måste köpa en så kkalad "kondom" till mobilen.ni vet en sån där strumpa så den inte blir repig och så. för usch vad den röda jag har nu ser för j*vlig ut.



over and out

 

förmiddags promenad!!

i går skicka jag i väg ett mess till carro innan ja la mig.så kl 11 idag var jag uta på en promenad.oj oj oj vad vi hade saker att prata om. när vi skulle "skiljas stod vi och prata i minst en halv timme.hoppas det är dags igen snart.nu när båda går hemma och tråkar.

imorn ska jag och darling på visning på ett hus.japp ni hörde rätt.dax att bli svenssons vem vet..

nej nu ska jag ringa pernilla och lyssna på lite skvaller ang helgen då hon var på kryssning sen är det aeoribics och styrelse möte. jag som ska buda på en tele hela kvällen men icke.jag får helt enkelt lita på att man andra hälft fixar det.

puss och kram på er

klättrar på väggarna!!

okej jag har tråkigt.jag gör absolut ingenting.sitter bara och glor.städar lite men orkar inte med den storstädningen som skulle behövas.idag ska jag till ams iaf på inskrivningsmöte.hoppas det går snabbt för sen ska jag och pernilla till örebro faktiskt.kolla lite kläder och kanske äta nåt gott.ikväll ska jag träna step.hoppas det inte är någon styrke övning med axlar för jag kan fortfarande inte röra väsnter armen..haha. har tydligen blivit klen på senare dar.

kan oxå medd att jag jag har vart arbetslös i ca 2 veckor men jobbat lite ändå annars skulle jag nog vara helt puckad i huvudet nu(psykfall).men nu kan jag kalla mig att jag befinner mig mellan två jobb.japp för omj ungefär 5 veckor börjar jag om på nytt.ny butik, nya arbetskamrater(skulle hellre ha kvar de gamla), nytt koncept.jag längtar.





japp det är på ÖVERSKOTTSBOLAGET min framtid finns

RSS 2.0