Sis!








sitter är hemma och ska när som helst göra en liten snabb städningen.kom att tänka på vad längesen det var jag och carro bara var. vi var verkligen varje dag förut men nu jobbar vi varje dag sen har båda gått och blivit sambos så det finns väl en hel del anledningar till detta.men som tur är så spelar det ingen roll för vi vet var vi har varann men snart får vi f*n se till att ses och dampa loss som aldrig förr.

love you sis

Samboinerad moster??!


som vi har väntat.men inatt skedde det tydligen.imorse gick jag mot villigt upp ca en kvart innan  jag skulle åka till jobbet,ställde mig i duschen och kom trött ut.när jag kommer ut kastar älsklingen sin mobil till mig.trött som jag är frågar jag irriterat vad f*n jag ska göra med den,ska den laddas.nej tryck på knappen sa han bara lungt.vi hade fått det bästa mms jag någonsin fått. hej morbror och moster stog det....kram felix.ja fem dagar försent kom älsklingens syster cissis och mackans bäbis ut och han är så söt.tyvärr har jag bara sett honom på bild men på onsdag ska vi dit och klämma lite,jag kanske till och med får hålla i honom om jag nu vågar.frågan är ju om jag kan kalla mig moster,det är ju älsklingen systers barn, och jag kan ju inte säga ingift moster.vem var det som sa det förresten(nån av mina goa töser iaf) samboinerad moster??!ja så det är vad jag blivit inatt och  jag är så nöjd.


stolta systrar. kolla bara tröjan!!!

Party animals!!!



idag har jag jobbat i degerfors. det var ett tag sen nu men det var riktigt skoj. jobbade 9-18 på min enda lediga dag.så nu kommer jag jobba tors,fre,lör,sön,mån,tis,ons,tors,fre. men men det kommer ju synnas på nästa lönespec.iaf jag gick runt och var lite småsugen på godis hela dan(ja jag tog 2 från lösvikten) så när jag slutatde och skulle köpa mjölk och fiskbullar så självklart kolla jag lite snabbt på godis hyllan.där hittade jag nog det sötaste jag nånsin sett.tror de är rätt nya för jag har inte sett dem förut iaf.kan ju hoppas att jag inte sett dem för att jag blivit nyttig och har hoppat över godishyllan ett tag nu men så är nog tyvärr inte fallet.det jag hittade var ett godis från malaco truly smoothy PARTY ANIMALS heter dem. det är små fruktiga halva djur i olika färger. alla ben är lika men överkroppen fanns i olika former.meningen var att man ska(om man har kvar barna sinnet)bygga i hop dessa till hela djur innan man äter dem vilket jag självklart gjorde.samtidigt kan jag säga att de var väldigt goda.ser nu att det oxå är 30% less sugar så lite nyttigare kanske jag ändå blivit...?

ha det bättre!!!


Oskuld!!!

ja då var det dax för mig att börja blogga som precis resten av alla varelser på planeten jorden. ja jag känner mig som en blogg oskuld. vad ska jag skriva? vad vill jag att ni ska få veta? ska jag berätta att jag börjat blogga? eller ska jag bara göra detta för min egen skull i hemlighet?eller ska hela planeten jorden få veta? vi får helt enkelt se hur det blir! svårt var det iaf att hitta en ledig domän. tack flisan för hjälpen! nu har jag en blogg! får se vad jag gör med den bara!

ha det bättre!!!




RSS 2.0