Ett år och en förlovning!!!




igår började jag dagen med att jobba på forum.usch vad jag saknar alla godingar jag jobbade med där och det märktes att de vill ha tillbaka mig och jag lovar jag kommer tillbaka. alla såg jätte glada ut när de kom till jobbet men nån som strålade till tusen var johanna. inte konstigt när hon har pojken bestämmt sig för att sätta en varsinn ring på fingret.jag som i vanliga fall vart lite emot förloving när man är ung tänkte inget på det.det var så gulligt och jag är sååååå lycklig för deras skull.



sen var det ju min och mickes stora dag igår oxå.ja ett år har redan gått och ja vi är lika kära fortfarande även  om vi inte är lika puttinuttiga mot varann längre.men det är ju bara för man vet vad man betyder för varann och det känns helt underbart. jag slutade jobbet kl fyra så då gjorde jag mig iordning sen kom darling och hämtade mig.

vi åkte till örebro där vi bytte det fina halsbandet jag fick men tyvärr var lite kort. jag gick runt på guldaffären ett bra tag och visste inte vad jag ville ha samtigt som jag muttrade om att han inte skulle köpt nåt så dyrt.till slut hittade jag iaf ett par örhängen i vit guld väldigt simpla men så snygga. japp så nu är klon som jag i vanliga fall helt bort.nu är det bara der nya hängena som gäller,

sedan handlade vi lite julpynt,adventsstake,julgran osv. inskaffade också några jul klappar så börjar känna mig klar med det.sedan av slutade vi kvällen med en promenad i örebro letandes efter en restaurang och till slut hitta vi en.ocg det var så gott...friterad fetaost med sallad och tzatziki som förrätt och planka till huvud rätt.efterrätt var bara att glömma jag var propp mätt..

mitt hjärta tillhör mig men micke har en stor plats i det..










Adventljusstaken!!

den är klar.det vart tyvärr mossa och röda svampar med den blev iaf annorlunda och det är huvudsaken


det inköpta materialet!!








Tisdag!!!

en tisdag som känns lite som jag tycker en vanlig dag ska göra. nu är en vanlig dag jobb för min del men idag är jag ledig.funderar på att ta en lång promenad.bli av med lite kalorier och få frisk luft och bara gå runt och tänka.för det är jag bra på.kan tänka hur länge som helst och kommer alltid fram till olika saker ibland tänkre jag så mycket att jag får ont i magen och blir varm,panikångesten står då på glänt.

på tal om glänt står julen snart på glänt eller i alla fall advent och jag som inte har någon adventsljusstake får nog ta och fixa det idag.jag vill ha nåt lite annorlunda.inte bara en låda med fyra ljus och och mossa och och röda svampar utan mer ett fat med blockljus lite tallris mossa kankse kanel apelsiner,mer ett blomster arrangemang fast utan blomster.det svåraste är att hitta ett bra fat för det måste ju vara stort eftersom jag vill ha blockljus.annars om man har andra ljus brinner de ner så snabbt sen får man byta och hålla på och jag tycker att det ska vara samma ljus ända fram till sista advent och jul.det är vad jag tycker och tänkre nu iaf.

nej nu får jag ta tag i mig nu har jag slöat nog länge idag.

går ut och går och försöker inhandla till min adventsstake som jag hopps blir ett arrandemang.




















älskar min micke och längtar till fredag då ett år redan gått!!!
puss på dig och självklart alla andra med

Lussebullar!!!

kl 8 ringde klockan..varför på en ledig dag,jo det var dags var lussebak...

LUSSEBULLAR ÄR DET BÄSTASTE AV DET BÄSTA JAG VET!!!!


i eftermiddag kommer min faster,kusin och farmor ja och även mamma hit på fika och det som ska bjudas på är just mina nybakta lussebullar som precis är klara.

bilder säger mer än tusen ord:

     
   
   
                                                                                        







Måndag!!!


i måndags var jag ledig vilket jag även är idag. då passade jag på att gå på shopping runda.men inte vilken shopping som helst utan det vankades julklappar. men det jag gjorde allra först var att hämta ut mitt och mickes halsband.ja vi har beställt ett varsit halsband som vi "designat" själva.vi har bara bestämmt vad det ska stå på typ men ändå.för det är ju snart den dagen vi längat efter.våran alldeles egen års dag...halsbanden är alltså en present till oss på den dagen.men vi har fuskat vi har redan satt på oss dem, och dem är så fina..

sen står det datum och mitt namn också och mickes är lika fast större...

sen var det iaf dags för julklapparna och det var leklådan jag skulle handla på och jag hittade precis det de hade önskat sig men sen var det billigare än vad jag trodde så och även dyrare till en av dem. så tyvärr får de olika många paket men tror nog de förststår för det är den äldsta som får ett och lillen som får tre..det är till mickes systers barn jag handlat..sen bar det av till lilla w för de har ju även en mini också och oj vad fina kläder det fanns.nästan så jag får ta och skaffa en egen så jag kan köpa allt.och det värsta var att jag tänkte det när jag gick runt där och sen råkade jag ...tänka det högt oxå.hoppsan hoppsan..jag hittade ungefär 1000 set jag ville köpa till lilla felix som inte är så liten längre men ändå.betsämmde mig ångrade mig bestämmde mig osv osv men till slut blev det bra.så fattig vart jag på denna shopping men var så kul att handla till andra..och nu är vårat vardgsrumms golv fullt...

God Jul!!!


nej nu kommer flisan snart måste göra mig iordning!!!




Kortis!!!

tänkte bara meddela att jag fick viket på bråten.känns bra att veta om att man kommer få jobba iaf.sen kommer jag sakna alla mina töser och även "tanterna" och självklart den fina stora affären men vad gör man inte för att överleva..haha inte för att det är så drastiskt..börjar redan på torsdag och jag tycker faktiskt det ska bli jävligt kul.nya rutiner mer eget ansvar osv osv.sen verkar ju som sagt var bossen super..

nej nu ska jag sova för imorn är det match och innan det frukt stund hos tjockisen cissi(hon är med barn)..

längtar efter mys som jobbar men kommer hem snart hoppas jag..

pussen







Matchkläder!!!

idag har jag fått sovit ut skönt.ingen klocka som ringde ingen telefon som ringde ingenting.märkte knappt när älsklingen åkte.

igår var jag erbjuden ett vik. på bråten 30 timmar i veckan till februari,det är ju perfekt då man inte  brukar få så mycket i januari på forum.men efter som jag var stressad för att jag jobba sa jag att jag skulle fundera sen ringa.jag ringde en halvtimme senare och då hade hon redan hunnit ringa nån annan.men den hade inte svarat än hoppas hoppas hon svarar nej.visst bråten jämnfört med forum är ju lite skillnad men jag brukar kunna ha kul vart man än är plus att chefen jenny är så trevlig. pratade för övrigt med min chef på forum och han tycket verkligen att jag skulle ta det sen kunde jag komma tillbaka till våren och sommaren.får se om hon ringer snart...

idag innan jobbet ska jag se om jag hittar några nya matchkläder till vårat lag.tryck kostnad och en sponsor har jag fixat här på morgon kvisten iaf. men sen är det svåratste att hitta en bra tröja.men det kan ju knappt bli värre än vad det är nu.de är fina i grunden men efter tvätt har siffrona blivit rosa:S:S:S plus att siffrorna börjat ramla av några helt några hänger sömmar och gått sönder:S:S:S:S.

får se vad jag hittar eller om det bara blir pajas av allt...

carro är ju rätt bra på det iaf!!!




ha det bra!!!<3

Vilken start!!!

igår efter jobbet och farsdag firandet skulle jag spela bandy med COOP ocg fy fan va skoj det var.vill inte missa det nån mer gång.sen var det bara att åk hem mys och film.filmen var jätte bar farm till nyheterna sen somnade jag som en stock i mickes knä..vakna och fatta nada.

knallade iaf in och la mig somnade säkert med en gång kan jag tänka mig,har faktiskt ingen anning.imorse när jag vaknade kändes det som om jag sovit en halv timme har så mycket sömn att ta igen jobbar lite väl mycke nu faktiskt. ca 50 timmar föra veckan..längtar till fredag när jag får gå hem från jobbet.

iaf nu tappa jag trodden totalt.just det vaknade....
då ställde jag om kl så jag fick sova i ca 20 min till men efter 10 kommer elvis och går över min rygg går över till andra sidan och lägger sig hos micke.skönt tänkte jag faktiskt ävn fast det oftast är mysigt när han kommer och väcker mig(som han alltid gör).

så äckligt...

det tar 3 sek sen hoppar micke upp snabbt som fan tar elvis i nacken och rycker åt sig täcket.den jävel som stog lägre än dammråttorna i morse hade pissa i sängen.på täckte,på micke och till bäddmadrassen. blir inte billigt efter som man inte kan tvätta den plus att jag ville sova ut och plus igen, det hände härom natten oxå men då visste vi  inte vem det var nu vet vi.....F*n elvis vilken j*vla start på dagen...


men jag älskar honom ändå!!!<3<3<3

Så barnsligt!!!

jag som alltid brukar stå parkerad snet som f*n i skogen för att vi inte fått parkeringsplats än fast han tydligen bara glömt det.men samtidigt finns det ca 10 platser där det inte står några bilar så igår när jag kom från träningen tog jag en av dm pga att det stod någon på min skogsparkering.

i morse eller förmiddags som det heter ringde hyresvärden och pratade om diskmaskinen för den har vi iaf fått nu=)=).innan vi ska lägga på så frågar han om det är jag som står längst upp på parkeringen och jag svarar självklart som det är.han var inte arg eller nåt utan sa bara som det var.flytta bilen snabbt för det är en gringubbe som har den platsen. max en kvart senare tar jag bil nyckeln och knallar ner och vad fan har grin gubben gjort.jo bakom min fel parkerade bil står hans j*vla bil så jag kommer inte ut.så jag knalla upp ringde ronnie(hyresvärden) och fråga vart gringubben bor.

jag knallar dit och säger snällt.

-jag har hört att jag råkat parkera på din parkering så du kan vara snäll att ta bort din bil.
-ja och nu kommer du inte ut sa han segt

då blev jag förbannad för att han var så barnslig.och säger vad jag tycker.bland annat att det är en olycksrisk och frågar vad vi skulle gjort om det hänt oss nåt vad vi skulle gjort då när vi inte kommit ut med bilen.då svara han bara men hur ska jag komma in på min parkering när det står en bil där.men va f*n ser han inte skillnaden???så säger jag att han iaf får flytta bilen.då ber han sin stackars fru att flytta bilen...va???insåg han kanske hur barnslig han faktiskt vart..

samtidigt fanns det iaf 7 tomma parkeringsplatser när jag var ute förut svårt det hade vart att ta en annan plats skriva en lapp och sätta på min bil då ha jag ju aldrig mer ställt mig där.nej men vi ställer till en scen som man i slut ändan inte vill stå för.jag brukar tycka att pensionärer kan vara söta och goa men vad f*n har den är gubben vart med om för att bli så här grining och BARNSLIG???

stackars min bror och hans tjej de ska flytta in i samma trappuppgång som dem plus att de ska bo över dem.de kommer få smygga på tå hela dagarna..haha

nje nu ska det mysas med älsklingen när han kommer ur duschen för det har han tjatat om sen imorse(kl8) när jag har velat sova länge idag...

Kramen

Every day!!

i måndags började det mina 12 dagar i streck.jobbar every day tom. näst kommande fredag.men som sagt utan pengar inget skoj. men idag slutade jag faktsikt tidigt för en gångs skull(kl 14) plus att jag börjar väldigt sent imorn(kl 17) så på det sättet kan man ju säg att jag faktsikt är ledig ettt helt dyng..woww!!!

som sagt var imorgon ska jag iaf jobba på bråten,var där för första gången i hela mitt långa liv i måndags kväll(direkt efter stängning på forum..trött..det var iaf världen mista butik.5 steg sen var man vid grönsakerna höger sen 5 steg till då hade man gått förbi charken och hamnat vid brödet sen höger igen där var mejeri och kassa..så jävla söt och han som lärde mig deras stägningsrutiner var riktigt trevlig.absolut inget ont om denna lilla affär för jag verkligen älskade den var så söt och mysigt och lugnt och jag har en känsla av att jag och erika som oxå bara ska vara där för imorn kommer ha roligt ihop. det är bara jag och erika så vi får se hur det går.om jag hittar alla nycklar och skåp osv osv osv

idag har vi installerat en ny grej i servicedisken.vi ska hyra ut filmer,biotoppen heter det och det verkar faktiskt toppen!!!ska nog prova nån dag.undra vad man vill se men som tur är är det ju nya filmer och man kan välja ett bra tag.bara det inte är kö..

chippen<3<3<3<3<3


så här kommer jag se ut efter mina tolv långa jobb dagar tur att jag har 3,jag ni hörde rätt 3 dagar ledigt efter det...yippie



RSS 2.0