Beyonce!!

lystnar på if i were a boy varje dag på radion på väg till jobbet och ja efter ett x antal år har jag fattat vilken jävla star hon är.sjunger som en gud dansar som en gud och hon ser ut som gud själv om ni föstår vad jag menar....


 idag när jag åkte till jobbet fick jag plötsligt jätte ont i ryggen och magen kunde knappt stå upp så efter en halv timme var det bara att byta om och åka hem igen.var rädd att det var magsjuka inte kul att smitta ner alla coopare.jag som skulle på 20 fest ikväll men tyvärr blir det inget med det.sen imorn har vi ju drink kväll alla brudar på jobbet plus att jag ska klä ut mig..hoppas hoppas inte att jag har magsjuka.min lediga helg och allt..

nej nu ska jag(liket själv) ta mig till bolaget i fall jag mår bättre imorn sen ska jag till mammsen var jag har hittat en klännning jag vill ha i julklapp..

kom ihåg att ägna alla döda era tankar i helgen, det är faktiskt alla helgona.jag ska iaf ner och ställa ljus hos mormor,mormor karin och lillemor.det är så skönt att fälla en tår då vet man vad de betydde för en och fortfarande gör...






 
















Snö!!

wiiiieee det snöar....
tänkte för er som inte märkt det..
inte för att det kommer ligga kvar men det kommer iaf!!!






Glasögon!!

idag har varit en helt vanlig dag.jobbat kväll som vanligt, stått i servicedisken som vanligt,hjälp affection med rasterna som vanligt ja allt var som vanligt förutom när jag skulle hem. ja bilen var frösen så det var bara börja skrapa och eftersom robin åkte med mig fick han hjälpa till. först trodde jag inte att jag hade någon skrapa så robin tog en sån här pollett ni vet man har i vagnen och börajde srapa min framruta gick väl bra men hade tagit ett tag sen hittade jag en skrapa eller 3 till och men plus en snöborste.jävel vad seriös jag var i somras när jag köpte bilen då...

imorse när jag stod och sminka mig knacka det på dörren så jag ryckte en handduk och öppnade.det var brevbäraren igen. nu har jag öppnat två gånger i handduk och det har varit brevbäraran båda gångerna.han måste ju tro att jag aldrig har kläder på mig ju:S...


jag har iaf fått mina glasögon nu så ni som vill kalla mig glasögon orm om ni vill, jag tycker iaf det är snyggt med glajer!!!!


sov gott!!







Trött!!!

jag var ledig hela torsdagen och ända fram till kl 4 på fredagen sen jobba jag stägning och idag har jag jobbat 10:00-21:18 och jag är så jävla trött.höll nästan på att somna i servicedisken,fram till 15 var det väldigt mycket folk i rörelse både i kassa servicedisk och ja överallt men efter de var det dött. det värsta är att jag jobbar stägning imorn med men har iaf sovmorgon till 12 plus att man ställer tillbaka klockan inatt så bli en timme extra.yippie!!! glöm inte bort att vrida om klockan nu bara allihopa..

måste bara berätta.igår fick jag en mess at älsklingen där det stod:jag saknar dig,jag längtar efter dig ska göra det så mysigt när du kommer hem.du kan bara komma hem och sätta dig och du behöver inte tänka på nånting alls.

när jag kom hem hade han lagat mat(rullader med bacon,lök och championer med egna klyftpotatisar och svampsås)städat handlat godis och myst till det.efter maten var det bara att lägga sig i soffan för det bjöds på en underbara massage sen låg vi framför teven hela kvällen och mös,vi till och med somnade där som vi alltid gjorde förut. älskart!!

tack älsklingen...



                                                                                                                                                                          kärlek till alla och godnatt!!

Gulliga!!

satt och kollade gulliga bäbisar den här är sötast!!


 



Lön!!

idag är jag ledig och ja jag ska faktsikt städa idag oxå.igår sa robin(på jobbet) att vi skulle få lönespec. idag(läs igår) men när jag kom hem fanns ingen,då tänkte jag att jag kanske får den idag men eftersom jag inte fått posten än så kolla jag banken på kommande insättningar NADA sen kom posten NADA där med.jag har trott hela tiden att lönen kommer på måndag men alla säger fredag så jag har trott på det nu men verkar som om jag kommer få det på måndag eller så kanske jag inte får nått jag har ju "bara" jobbat ca 170 timmar i sept????men men jag klarar mig iaf undrar bara när vi får lönen eller iaf spec. för det står det ju.

igår efter jobbet åkte jag till mamma och pappa och prata lite skit och åt min köpta lyx mat.mmmm lax,bakpotatis och smögenröra från våran deli(chark).sen bar det hem och byta om för det vankade derby.orion vs. karlstad och vi skulle bara MOSA.

jag vart bänkad igen???visst jag gjorde en dålig insmasch så det var okej men känns bara lite olustigt men kul för de yngre som har visat framfötterna mer än mig(jag har ju aldrig tid att träna ni ser ju hur många timmar jag jobbar i månaden) första set började så dåligt 1-6 till karlstad då tog gunilla(tränare) time sen jävlar vilken skillnad det blev.visst det var jämnt men första set tog vi andra set tog vi men tredje då fastnade vi igen. innan fjäre set vart jag till sagd att hålla mig varm(vilket jag alltid gör) så började i fjärde set. funkade okej men svårt att ställa om sig plus inte världen bästa pass men helt okej som jag i vanliga fall om jag spelat hela matchen hade fixat lätt men gick inte igår men jag gjorde iaf vad jag kunnat. tyvärr fy fan säger jag.förlorar vi en match där vi från början lede med 2-0 i set.känns inte bra.men det är inget att göra i efterhand.vi tar dem på bortaplan iaf.

ha det bättre!!!nu ska här ätas sen städas


Kvällen och dagen efter!!!

som sagt i går var jag hos pernilla vi satt och drack en hel drös med drinkar.livsfarliga sådanna men mmmmmm vad gott det var.jag och pernilla har inte kännt varann speciellt länge men oj oj oj vad saker vi hade att prata om.vi satt där ett antal timmar sen var det dax att ringa taxi för vi hade ju köpt förköp, annars har jag en känsla av att vi nästan suttit kvar och drukit drinkar hela natten.väl framme vid statt hade penilla glömt sin biljett hemma så ja det var bara för henne att pröjs en gång till.ja hon bet 180 PLUS 160 för att komma in på statt för amanda jensen kollade hon på i ca ja 10 sek.hon träffade även sin snygga väktare där inne och jag har aldrig sett någon som i vanliga fall precis vet vad hon ska säga bli så stum och till sig.det var enormt kul att se.

sen kom älsklingen och hämtade hos och skjutsade hem pernilla sen mös vi hela vägen hem och hela natten;););)

på morgonen gick älsklingen upp tidigt och började tvätta fy vad go han är sj låg jag och sov till 13 eller nåt inte för att jag var bakfull utan bara för att det var skönt.sen fick jag ännu skönare när jag gick upp,först lagade jag mat till oss sen har vi myst hela långa dagen..mmm mmm  mmmmmmmmmm..

nej nu kommer hanna snart hit och jag sitter fortfarande i handduk dax att klä på sig kanske..nu plinga hon till och med på dörren..haha

ha det skönt!!!

Ikväll!!

snart om ganska exakt 2 timmar ska jag befinna mig i kga hos pernilla.japp för vi ska ut ikväll.pernilla är min "partner" i servicedisken. vi ska vara hos henne göra hos iordning göra lite drinkar prata lite skit och så vidare och så vidare. skoj ska vi ha iaf. sen har henns snälla pappa köpt förköp till oss till statt ikväll.(Amanda Jensen). sen får vi se om vi joinar nån fest nånstsns.

idag har jag och älsklingen vart i k-hamn där hittade jag en top iaf tills ikväll får se om det blir den eller nåt annat.

nej nu ska jag duscha och börja göra mig iordning för snart är det dax.ses snart pernilla,pattyt väntar med att börja tills vi kommer!!






Igår!!

som sagt var så skulle jag ju börja dagen igår med att städa och att gå ut och gå.tyvärr vart det inget med det men har börjat lite idag iaf. jag satt vi datan ett bra tag har beställt lite provglasögon då jag tycke det är fint med glasögon och inget annat.möte posten förut när jag var ute och gick och paketen hade kommit.men eftersom de ej gick in i brevlådan så hade han tagit med sig dem igen plus att han sa att jag fått en avi men jag ser ingen avi. kunde jag inte bara fått paketet direkt i handen???men men det löser sig på nåt sett.

men jag var iaf hos mickis och klippte och slinga håret jag vart nöjd kunde vart lite mer uppklippt men ser bra ut..tack mickis!!!!!(förresten mickis det är några slingor som går lite i rosa/rött kan jag göra nåt åt det???)säkert bara jag som ser men ändå...



sen när jag var klar ringde jag älsklingen och fråga var han var(åker ju buss dfs-örebro-dfs varje dag) och han var i kga så då hämtade jag upp honom sen så åkte vi till COOP Forum och handlade lite mat.och lite mer.kööpte bland annat två nya mössor!!!

mössor och kärlek!!



Ledig!!!

ja det händer inte ofta men idag är jag faktsikt ledig. så just nu sitter jag och kollar runt lite på nätet sen ska jag äta frunch.kan väl säga att helgen vart riktigt lyckad och alla var här och det var riktigt trevligt..(eftersom jag inte orkade blogga i söndags:S:S).
men iaf idag då. efter jag har ätit frunch hade jag tänkt att städa lägenheten. den var jätte fin i lördags men ser ut som ett bombnerslag igen fast jag tror det gåt snabbt att fixa. sen om jag hinner ska kah ta en promenad men tror det får bli senare i kväll faktiskt. sen kl 15 ska jag till mikkisoch klippa och slinga och jag längtar så.hur jag ska färga har jag bestämmt men hur jag ska klippa mig är en annan fråga.jag kanske ska spara???eller så klipper jag av med det igen så det blir kort och man måste göra sig i ordning varje dag.jag träffar ju mycket folk på jobbet och nej jag är aldrig ordning gjord om jag börjar morgon iaf.

nej det var iaf lite om vad jag ska göra idag nu är det dax för lite i magen för mig.hoppas ni också vet vad ni ska göra idag och att det blir en bra dag!!!

over and out...

















Imorgon!!=)

ja imorn blir det en händelse rik dag. först ska jag städa klart det jag inte hinner städa idag,(har inte orkat börja än) sen har vi samling för match kl.1. då ska vi kolla när småtöserna spelar sen är det våran tur.

MATCHSTART KL. 15:00 VÄLKOMNA!!!

sen är det direkt hem, ja 10-20 töser är bjudan på inflyttningsfest/SEXPARTY...lääääääääääNGTAR sååååå...men stressigt de kommer redan vid 19.(får bli en snabb vinst)


imorn ni tjejer;);););););)


Helgens outfit!!

japp då har jag börjat blivit lite bättre men mår fortfarande inte helt bra.
idag har jag iaf bestämmt mig hur jag ska vara klädd på min fest (inflyttning/sex party)



nå vad tycks??
                                                                                                                                                                         

                                                                                                  gjorde årets fulaste min:S






Sjuk!!!!



japp igår var min lediga dag.jag skulle in till kga och köpa en klänningen till min fest på lördag och sen skulle jag äntligen va med sis.men nej,jag vaknar och jag har ett migränanfall.i vanliga fall brukar jag bara ha lite ont i huvudet efteråt och jag brukar kunna ha skoj ändå.men inte denna gången. efter migränanfallet fick jag så jävla ont i huvudet sen började jag må illa och ja jag spydde som en gris även fast jag inte hunnit äta nåt ännu(en alvedon och 2 klunkar vatten).
jag blev sängliggande hela dagen,jag orkade inte göra nånting.mamsen fick till och med åka och handla åt mig så när hon kom med maten (risgrynsgröt bland annat) mådde jag faktiskt lite bättre. sen mådde jag helt okej tills det var dags att gå och sova då började huvudet igen.och ja,jag ligger även i dag i den här jävla sängen.jag hatar att vara sjuk orkar ju ingenting ju.

bara jag blir frisk till helgen jag ska ju faktiskt ha fest!!

en sak till jag har gjort nåt dumt,tror jag, jag har iaf anmält mig till wipeout:S:S:S:S



lägger in ett klipp till er som inte vet vad det är!!!!



Sax bomb!

i fredags var jag med hannis, det var ett bra tag sen vi var så det var riktigt skoj. jag skulle igentligen vart på fest med några på jobbet men jag ville ta det lugnt och när hanna hörde av sig så passade det perfekt.
det började med att jag slutade 21:18 som vanligt typ i kga sen åkte jag med arbetskläderna till mamma då jag inte skulle vara hemma på hela helgen för vi skulle ju iväg och spela 2 matcher.
sedan åkte jag och hämtade hanna för vi skulle beställa pizza för det var det enda vi hade bestämt,det blev en niklas som vanligt men jag tror faktsikt att vi hade lök på den den här gången.
vi satt och åt och pratade gamla minnen och massa nytt skvaller. fråga inte vad vi prata om för det var så mycket så jag kommer inte ihåg.
sen fick jag veta att hon fått ett singstar och ett ps3 så ja det var vad vi hägnade kvällen till och nej det lätt inte bra och jag kan inte bara skylla på att det var en svår skiva som man inte kände igen en låt på, nej jag är helt enkel helt j*vla tondöv och det värsta utav allt så lyssnade vi på när vi sjöng tom jones sex bomb men vad är det enda vi hör i refrängen?? jo jag som "sjunger" sax bomb sax bomb...vad f*n är en sax bomb???

men men kul hade vi iaf.




RSS 2.0